JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA NA PODRUÄŒJU TURIZMA

Poštovani,

Želimo Vas obavijestiti kako na području Splitsko dalmatinske županije je otvoren natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava.  U ta bespovratna sredstva ulaze aktivnosti kao Å¡to je izrada web stranica, ali i nabavu softvera za voÄ‘enje  rezervacija, odnosno Booking calendara.


Sam natječaj je otvoren do 20. ožujka 2017. g., te ukoliko vas zanima Više informacija, pozivamo Vas da nam se svakako javite.


DETALJI NATJEÄŒAJA


Tip natječaja: Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)


Status: otvoren do 20. ožujka 2017.

Nadležno tijelo: Splitsko – dalmatinska županija

Područje: turizam

Prihvatljivi troškovi


Ulaganja u marketinške aktivnosti (brend/dizajn, izrada web stranice, prezentacija objekta – fotografije, panoramske fotografije,virtualne šetnje, softver za vođenje privatnog smještaja koji uključuje sinhronizaciju kalendara, ciljano oglašavanje u domaćim i stranim medijima za produženje sezone, prijevodi web stranica i promotivnog materijala).


Svrha ovog Poziva: Potpora je namijenjena financiranju aktivnosti i projekata koji imaju utjecaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije.


Predmet ovog Poziva:


Predmet potpore ovog Programa je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Splitsko dalmatinske županije za Objekte u domaćinstvu.

Pravo na potporu može ostvariti pravna i fizička osoba koja pruža uslugu smještaja u sobama, studio apartmanima, apartmanima, kućama za odmor i to isključivo za postojeće objekte kako bi podigli kvalitetu objekta.

Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava iz proračuna Splitsko dalmatinske županije u cilju poticanja podizanja kvalitete i konkurentnosti privatnog (obiteljskog) smještaja uz afirmaciju Splitsko – dalmatinske županije kao jedne od vodećih turističkih destinacija u RH, do 50% iznosa opravdanih troškova , a najviše do 30.000,00 kuna.

Iznajmljivači koji uz usluge smještaja imaju dodatni obrt ili tvrtku koji posluju na dodatnoj turističkoj ponudi ili Ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji s obrtima, tvrtkama ili Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) s kojima pružaju dodatnu turističku ponudu i/ili prodaju i prezentaciju hrvatskih proizvoda imaju pravo na potporu do 50.000,00 kn.

Usluge koje vam možemo ponuditi su izrada web stranice, kalendar za voÄ‘enje rezervacija, izrada 3D rendera,  fotografiranje objekta i zračne snimke dronom.


Puni tekst natječaja kao i potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na:

https://www.dalmacija.hr/natjecaji/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-temeljem-programa-podizanja-kvalitete-turisticke-ponude-na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-za-2017-godinu

0 Comments

Leave a Reply

Make sure you fill in all mandatory fields.Required fields are marked *

Only registered users can post comments!